divendres, 5 de febrer del 2016

CRAB. Restaurant. Marisqueria. Casanova 213 (1966-1975)

Agraïments a MARIA GARRETA


*1968.- Postal publicitària del restaurant.

Inaugurada el 20 de desembre de 1966, a l'últim tram del carrer Casanova (entre la Diagonal i la Travessera de Gràcia) la Marisqueria Crab va ser un dels llocs distingits de la ciutat per degustar delícies del mar i especialment bon marisc. 
Les ostres n'eren el plat fort i un dels reclams més important de l'establiment. I encara van ser de més actualitat quan el dia 2 de novembre de 1967 es va produir el fet insòlit de la troballa de tres perles dins d'una mateixa ostra en el propi restaurant. La notícia va apareixer als mitjans de comunicació i va comportar una important publicitat per al restaurant, circumstància que van aprofitar els propietaris del local per dissenyar una acurada estratègia de màrqueting al voltant d'aquest fet.

*1968.- Retalls de La Vanguardia dels dies 23 i 30 d'abril sobre l'autenticitat de la troballa al Restaurant Crab de tres perles dins d'una mateixa ostra.

La Marisqueria Crab va existir fins el 1975 en que el local fou reformat per convertir-se posteriorment en el restaurant El Barquero.


CARTELLERA DE NADAL 1970



TEATRE I VARIETATS












CINEMA





NADAL, CAP D'ANY I MÚSICA